20
Oct

Verhuis Transport Joosen

Eind oktober verhuist transportonderneming Group Joosen de hoofdzetel van Brecht naar haar ECH-terrein aan de Ordamstraat in de Antwerpse haven. Hiermee worden alle administratieve diensten van het bedrijf op deze locatie gecentraliseerd. Het zal de containertransporteur toelaten om nog sterker en performanter te opereren onder meer dankzij een betere dokplanning. Voor de klanten moet de verhuis resulteren in een snellere service en een perfecte opvolging van hun dossiers.

De nieuwe kantoren komen op een 2,5 hectaren groot terrein dat al door Group Joosen in gebruik is voor het stockeren van containers en het uitvoeren van kleine herstellingen. Het terrein is bovendien omheind en voorzien van camerabewaking. Het transportbedrijf mikt om te beginnen op een betere operationele planning van de 60 eigen voertuigen die dagelijks ongeveer 140 ritten uitvoeren. Dit moet uitmonden in een lagere operationele kost en een grotere tijdswinst op de terminals door het op- en afzetten van volle en lege containers.

Dit alles kon niet onopgemerkt voorbijgaan en daarom kregen we de lokale televisiezender over de vloer. Bekijk hieronder de reportage. (Beelden behoren toe aan ATV)

 

Reportage verhuis

Artikel toegevoegd op: 20-10-2012