02
Mar

Group Joosen is de Transporteur van het Jaar 2018!

Groep Joosen (Antwerpen) heeft de trofee van Transporteur van het Jaar 2018 tijdens de Transport & Logistics Awards gekregen. CB Vlaanderen werd tweede en Transport Broodthaers derde.

De verkiezing van de Transporteur van het Jaar wordt georganiseerd door TRANSPORTMEDIA en bekroont een transportbedrijf voor rekening van derden dat sterk opvalt door zijn uitstekend beheer, zijn marktbenadering, zijn sociale aanpak en zijn drang naar vernieuwing inzake veiligheid en milieu. Deze prijs kreeg de steun van Mercedes-Benz en van Chevron Lubricants.

Uitslag 2018

  1. Groep Joosen
  2. CB Vlaanderen
  3. Broodthaers

De winnaar in het kort

Group Joosen is op enkele jaren tijd uitgegroeid tot één van de grootste containervervoerders in en rond de Haven van Antwerpen. Dit is niet meteen de gemakkelijkste niche en om rendabel te zijn moet de organisatie volledig op punt staan en moet men bovendien over een voldoende grote vloot beschikken. De stevige groei van Group Joosen ging gepaard met een doorgedreven professionalisering van de interne bedrijfsstructuren. De voorbije drie jaar ontwikkelde het bedrijf drie innovatieve projecten: het gebruik van ecocombi’s, de oprichting van een vrachtenbeurs voor containertransport en de ontwikkeling van nachttransporten om zoveel mogelijk aan de files te ontsnappen…

tvhj

 

 

bron: https://www.transportmedia.be/groep-joosen-is-de-transporteur-van-het-jaar-2018/

Artikel toegevoegd op: 02-03-2018