23
Nov

Extra services

De partner van Group Joosen beschikt over een gamma van opslagmogelijkheden verdeeld over linker-en rechteroever voor verpakte chemicalie├źn en stukgoederen en dit volgens de laatste milieu-en veiligheidsnormen.

In totaal is er 100 000 m┬▓ overdekte opslagruimte . Wij kunnen u een volledig pakket aanbieden van overslag-, opslag-, en verpakkingsmogelijkheden. Ordervoorbereiding, palletiseren, herverpakken, etiketteren, wikkelen, zeven, mixen, enz…kan op verzoek uitgevoerd worden.

Group Joosen kan aan het clienteel zowel op rechter-als linker Scheldeoever CFS activiteiten aanbieden. Goederen die per vrachtwagen, spoor of lichter worden aangeleverd of afgevoerd, kunnen op deze faciliteiten volgens erkende normen worden geladen(stuffing) in of gelost (stripped) uit containers. Voor een professionele lashing van goederen met certificaat staan wij borg. De transportafdeling van Group Joosen verzorgt de aan- en afvoer van de lege en volle containers. Bij flats met uitzonderlijke gewichten of afmetingen wordt gebruik gemaakt van diepladers of lichtertransport om de goederen naar de desbetreffende kaaien in Antwerpen te voeren.

Contacteer ons voor meer informatie.

Artikel toegevoegd op: 23-11-2012