29
Jan

Aertsen & Partners

Ik weet dat Aertsen & Partners ons met hand en tand verdedigt!

“Zodra ik goederen aanneem, ben ik er verantwoordelijk voor”,  zegt Kurt Joosen, bedrijfsleider. Wij hebben 120 mensen in dienst, circa 100 trekkers en nog eens 300 opleggers op een terrein van circa 6,3 hectare. Een eigen garage, een eigen plein met stapels containers, we mogen ons dan ook niet voor niets specialisten noemen in de containerbusiness.

“Wat begon als een familiebedrijf … “

Financieel gezien zijn we geen familiebedrijf, maar puur moreel gezien, voelt het wel zo aan. De bouwstenen zijn gelegd door mijn oom en vader maar ondertussen zijn ook vrouw en enkele leden de schoonfamilie in dienst. Door de grote structuur moeten we het wel heel professioneel bekijken.

“Time is money”

Bij Group Joosen proberen we tijd zo efficiënt mogelijk in te plannen. Zo gaat / ging er veel tijd verloren aan de terminal of depot. Dit was ook één van de hoofdredenen van onze verhuis naar de Antwerpse Haven. Op deze manier besparen we al zeker de tijd die onze chauffeurs erover deden om van de Antwerpse haven naar onze oude terreinen in Brecht te geraken. Klanten hebben nu de mogelijkheid containers te stockeren op onze depot, wat ook weer een win-win situatie is.

Al bij al hebben we soms wel het gevoel achterna te hinken. Alles evalueert zo snel en de werkdruk is onmens groot. Een algemeen manager zou dus wel welkom zijn, maar die kost is dan weer te groot. “Die taken neem ik nu allemaal op mij”, vertelt Kurt Joosen. Nog enkele jaren, en we zijn door de grootste investeringen heen. Geef mij trouwens maar een flinke dosis praktijk. Het financiële laat ik dan weer over aan anderen.

Vertrouwen is een bouwsteen

Bij Joosen is er geen tijd “om de soep koud te laten worden”. Wij zijn zo snel geëvolueerd dat wij op zoek waren naar een betrouwbare partner. Aertsen & Partners is er van in het begin bij, en zijn zo samen met ons geëvolueerd naar wat we nu zijn. Tijd om schadedossiers te behandelen hadden we niet, noch de tijd om alles verzekeringstechnisch uit te pluizen, kortom, met Aertsen & Partners hebben we de ideale partner. Zij zijn subliem in hun vak, en hierdoor kunnen wij bij wijze van spreke dag en nacht, 7 dagen op 7 op ze rekenen. Ze geven ons althans het gevoel met mensen bezig te zijn, en ondanks hun grootte is dat een kwaliteit die ik zeker weet te appreciëren!

Artikel toegevoegd op: 29-01-2018